Twee gratis miniconcertjes bij CultuurSpoor

MuziekVoorspeelavond
Voor leerlingen van de muziekschool is een voorspeelavond de ideale gelegenheid om hun vorderingen te laten horen aan een breder publiek.  Niet alleen aan ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden, maar ook – graag – aan eenieder die daar belangstelling voor heeft.

Slagwerk
Op donderdag 27 juni laten de leerlingen slagwerk van Ruud Diederiks zien en horen wat ze tot nu toe geleerd hebben. Aanvang is om 19.45 uur en het duurt tot 20.45 uur.
Het voorspeeluur slagwerk wordt gegeven in de grote zaal op de tweede etage.

Openbaar examen
Op woensdagavond 26 juni kun je bij CultuurSpoor een openbaar  D-examen dwarsfluit van twee leerlingen bijwonen. Het D-examen is een bijzonder moment voor een leerling, want hiermee rondt hij of zij de opleiding als amateurmuzikant af. Het hoogst haalbare dus en daar zijn we bij CultuurSpoor Best erg trots op.

Welkom
Voor beide activiteiten geldt dat de leerlingen het erg leuk vinden als er publiek aanwezig is.
Het is niet nodig om u vooraf aan te melden. Ook wanneer u benieuwd bent naar de muzieklessen van CultuurSpoor dan is het leuk om op deze avonden te komen kijken en luisteren. De toegang is gratis. U bent van harte welkom!

Muziek
Lazy Sonnie Afternoon Festival met een dijk van een programma.

Het 4e seizoen van Lazy Sonnie Afternoon zit er bijna op en we sluiten dit jaar weer af met het inmiddels traditionele FESTIVAL. De voortuin van La Sonnerie is op zondag 7 juli omgetoverd tot een unieke Lazy sfeer waar regionaal, landelijke en internationaal bekende bands het podium zullen betreden. …

Muziek
Lazy Sonnie Afternoon  2 december  2018

De laatste Lazy Sonnie Afternoon alweer na een zeer geslaagd 2018. We knallen het jaar uit met de Grunting Pigs. Een  akoestische bluesgezelschap  met opzwepende mondharmonica en virtuoos gitaarspel  uit Hongarije. In het voorprogramma Delta bluesartiest  Mister Moan. Een middag om je op te  verheugen.  GRUNTING PIGS Duo bestaande uit  …