Presentatie: beginnen met winnen

Nieuws

Het plezier in hardlopen ontdekken en vasthouden

KennisMakers Brigitte de Laat, Herman Nijholt en Wim van de Griendt geven op woensdag 9 januari de presentatie ‘Beginnen met winnen’ bij CultuurSpoor Best. In deze presentatie komen onderwerpen aan bod als sportvoeding, sportenhelden, motivatie en wilskracht bij hardlopen.

Plezier vasthouden

Voedingsdeskundige Brigitte de Laat en gepassioneerde hardlopers Herman Nijholt en Wim van de Griendt praten over het ontdekken en vasthouden van het plezier in hardlopen. Tijdens hun presentatie vertellen zij hun eigen verhaal op basis van hun expertise. Deze bijeenkomst is voor iedereen die het plezier in hardlopen wil vasthouden en antwoord wil op vragen als: hoe loop ik een persoonlijk record? Wat eet ik voor de wedstrijd? Hoe blijf ik gemotiveerd?

Over de sprekers

Wim van de Griendt is hardlooptrainer en trainer Running Blind ‘s-Hertogenbosch.
Brigitte de Laat-Young werkt als BGN Gewichtsconsulent bij B-Young Voedingscoach en is buddy bij Running Blind. Running Blind zet zich in voor mensen met een visuele beperking die gezond willen bewegen. Herman Nijholt schreef het boek ‘Beter aan de Start & Sterker Onderweg’, over de mentale aspecten bij het hardlopen. Ook sponsort hij Running Blind ‘s-Hertogenbosch.

Meer weten?

Iedereen is van harte welkom op woensdagavond 9 januari, van 19:30-22:00 uur. Aanmelden is fijn en kan via receptie@cultuurspoorbest.nl. Toegang is gratis.

Ook KennisMaker?

Brigitte, Herman en Wim delen als KennisMakers hun kennis met anderen. Iedereen kan KennisMaker worden en zijn of haar kennis delen. Meer weten? Stuur dan een bericht naar: kennismakers@cultuurspoorbest.nl.

Educatie
Nieuwe cursussen en workshops bij CultuurSpoor

De laatste weken is bij CultuurSpoor achter de schermen hard gewerkt om het nieuwe cursusaanbod samen te stellen. Vanaf deze week staan alle cursussen en workshops op de website en kan er worden ingeschreven. Daarnaast zijn er van alle cursussen en workshops flyers gemaakt, die men kan meenemen uit de …

Nieuws
Een nieuwe sport in Best – Survivalbaan Best

Vanaf 26 mei is deze survivalbaan geopend voor jeugd en volwassenen.Voor de jeugd is het vanaf 7 jaar. De trainingen van de jeugd zijn een combinatie van bootcamp en survivalsport. De jeugd traint op woensdag van 15.30 – 16.30 uur en op zondag van 10.00 – 11.00 uur. Op woensdag …

Kinderen
Boekjes & Babbels: het gezelligste uurtje van de bibliotheek!

Bijna vakantie! Op dinsdag  4 juni zijn er weer Boekjes & Babbels in de bibliotheek van CultuurSpoor. Het thema dit keer is ‘Vakantie’. Er wordt voorgelezen uit het boek ‘Boer Boris gaat naar zee’ van Ted van Lieshout. Ouders, opa’s, oma’s of leiders van de kinderopvang zijn van harte welkom …