Presentatie: beginnen met winnen

Nieuws

Het plezier in hardlopen ontdekken en vasthouden

KennisMakers Brigitte de Laat, Herman Nijholt en Wim van de Griendt geven op woensdag 9 januari de presentatie ‘Beginnen met winnen’ bij CultuurSpoor Best. In deze presentatie komen onderwerpen aan bod als sportvoeding, sportenhelden, motivatie en wilskracht bij hardlopen.

Plezier vasthouden

Voedingsdeskundige Brigitte de Laat en gepassioneerde hardlopers Herman Nijholt en Wim van de Griendt praten over het ontdekken en vasthouden van het plezier in hardlopen. Tijdens hun presentatie vertellen zij hun eigen verhaal op basis van hun expertise. Deze bijeenkomst is voor iedereen die het plezier in hardlopen wil vasthouden en antwoord wil op vragen als: hoe loop ik een persoonlijk record? Wat eet ik voor de wedstrijd? Hoe blijf ik gemotiveerd?

Over de sprekers

Wim van de Griendt is hardlooptrainer en trainer Running Blind ‘s-Hertogenbosch.
Brigitte de Laat-Young werkt als BGN Gewichtsconsulent bij B-Young Voedingscoach en is buddy bij Running Blind. Running Blind zet zich in voor mensen met een visuele beperking die gezond willen bewegen. Herman Nijholt schreef het boek ‘Beter aan de Start & Sterker Onderweg’, over de mentale aspecten bij het hardlopen. Ook sponsort hij Running Blind ‘s-Hertogenbosch.

Meer weten?

Iedereen is van harte welkom op woensdagavond 9 januari, van 19:30-22:00 uur. Aanmelden is fijn en kan via receptie@cultuurspoorbest.nl. Toegang is gratis.

Ook KennisMaker?

Brigitte, Herman en Wim delen als KennisMakers hun kennis met anderen. Iedereen kan KennisMaker worden en zijn of haar kennis delen. Meer weten? Stuur dan een bericht naar: kennismakers@cultuurspoorbest.nl.

Nieuws
5 april: officiële opening Klompenwerkplaats van de Toekomst

Sint Oedenrode, 27 maart 2019 – Op vrijdag 5 april 2019 vindt bij De Gasthuishoeve in Sint-Oedenrode de officiële, feestelijke opening plaats van de Klompenwerkplaats van de Toekomst. In deze innovatieve werkplaats combineert de gelijknamige stichting traditionele klompenmachines met nieuwe methoden en technieken. Door het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen wil ze het klompenambacht op eigentijdse wijze …

Nieuws
Nationale Voorleesdagen bij CultuurSpoor Best

Met leuke activiteiten voor jonge kinderen Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen tussen 23 januari en 2 februari. Met veel leuke prentenboeken en (voorlees)activiteiten voor jonge kinderen en hun …

Nieuws
Cursus ‘Omgaan met de Android tablet’

Tijdens deze cursus van drie lessen leren cursisten hun Android tablet beter kennen en krijgen ze tips hoe er handiger mee om te gaan. De cursus ‘Omgaan met de Android tablet’ wordt aangeboden door SeniorWeb en start op vrijdag 4 januari. Onderwerpen die aan bod komen: een kennismaking met de …