Lazy Sonnie Afternoon Festival met een dijk van een programma.

Muziek

Het 4e seizoen van Lazy Sonnie Afternoon zit er bijna op en we sluiten dit jaar weer af met het inmiddels traditionele FESTIVAL. De voortuin van La Sonnerie is op zondag 7 juli omgetoverd tot een unieke Lazy sfeer waar regionaal, landelijke en internationaal bekende bands het podium zullen betreden. We trappen om 14.30 uur af en eindigen omstreeks 21.30 uur. Mis het niet!

LINE UP  FESTIVAL. 

 
14.30- 15.15 Old Grey & Restless: Een swingende start met een band met haar roots in en om Son en Breugel , die nummers speelt uit de jaren ‘60 en ‘70 o.a. Rolling Stones, Eagles, Van Morrison, The Monkees en nog veel meer.
15.45- 16.30 Mac Taple: Rock & Roll van de oude stempel, geïnspireerd op de fifties en de sixties. Al sinds 1975 bij elkaar met nog steeds de bandleden van het eerste uur, Peter Visser en Jan van Riet aan het roer. Rechttoe rechtaan , maar swingen als een gek…
17.00- 18.00 Captain Gumbo: Opgericht door leden van Toontje lager en grondleggers van de cajun rage in Nederland. Vanaf 1987 promoten zij de cajun en zydeco muziek met Mark Söhngen uit Helmond als boegbeeld op accordeon. Bekend van o.a. de Top-40 hit “Allons à Lafayette” 
18.30- 19.30 ROOTBAG. Blues geïnspireerd op de hypnotiserende Mississippi Delta , sexy groves van New Orleans en zompige rhythm&blues. Met op gitaar de beste bluesgitarist van Nederland; Richard van Bergen en Jody van Ooijen op drums en Roelof Klijn op bas.
20.00- 21.30 WILD ROMANCE: De legendarische band van Herman Brood. The Wild Romance is ook na de dood van Herman Brood aan de weg blijven timmeren met iconen Dany Lademacher en David Hollestelle nog steeds op gitaar en zang. Leadzanger Edgar Koelemeijer heeft de looks en de stem. De band is nog steeds een geoliede rockmachine. Dit is dé kans om Nederlands meest swingende en authentieke Rockers live te zien en te horen.

BIJDRAGE IN DE HOED 
Net als vorige jaar bij het  Lazy Sonnie Afternoon Festival beloven wij jullie een unieke muzikale middag. Om dit unieke festival mogelijk te maken vragen wij om een bijdrage van het publiek.  Meer informatie over Stichting Lazy Sonnie Afternoon kun je vinden op onze website www.lazysonnieafternoon.nl. Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden. Om een kwalitatief goed programma te kunnen blijven organiseren kunnen wij jullie steun goed gebruiken. 

Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan worden de activiteiten naar binnen verplaatst. LSA-festival gaat dus altijd  door!! 
Annie Maessen| | anniemaessen@gmail.com | 23-6-2019

Muziek
Twee gratis miniconcertjes bij CultuurSpoor

Voorspeelavond Voor leerlingen van de muziekschool is een voorspeelavond de ideale gelegenheid om hun vorderingen te laten horen aan een breder publiek.  Niet alleen aan ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden, maar ook – graag – aan eenieder die daar belangstelling voor heeft. Slagwerk Op donderdag 27 juni laten de …

Muziek
Lazy Sonnie Afternoon  2 december  2018

De laatste Lazy Sonnie Afternoon alweer na een zeer geslaagd 2018. We knallen het jaar uit met de Grunting Pigs. Een  akoestische bluesgezelschap  met opzwepende mondharmonica en virtuoos gitaarspel  uit Hongarije. In het voorprogramma Delta bluesartiest  Mister Moan. Een middag om je op te  verheugen.  GRUNTING PIGS Duo bestaande uit  …