Kindervoorstellingen Joe Mann natuurtheater 2018

Nieuws

Dinsdag 10 juli 14.30 uur | Alle liedjes met een strik erom | De populairste en meest gezongen liedjes. | door:  theater van Santen ( www.theatervansanten.nl)

 

Alle liedjes met een strik erom is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen de meest gespeelde en gevraagde liedjes nog eens de revue laat passeren.

Theater Van Santen maakt sinds 1994 muziektheater.

Daarom hebben we een selectie gemaakt van de meest succesvolle nummers die we de afgelopen twintig jaar mochten brengen.

Veel liedjes uit Alle liedjes met een strik erom zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk. De bandleden begeleiden niet alleen, maar zij vertellen tussendoor ook over de muziek en de instrumenten die ze bespelen.

Kinderen krijgen de gelegenheid om mee te doen op het toneel of zelf een liedje ten gehore te brengen op een instrument.

Kinderen vanaf 3 tot 8 jaar 


Dinsdag  17 juli 14.30 uur | Later als ik groot ben | door: Jo de Rijck     (www.joderijck.nl)

 

Wat wil jij later worden? Een mooie prinses, superman of misschien wel een dikke kikker? Jo droomt ervan later als hij groot is net als opa te worden. Wanneer hij op zolder opa’s oude koffer ontdekt komen al zijn dromen uit. Het wordt een knotsgekke voorstelling boordevol humor, interactie, enkele echte dieren en misschien zelfs jouw droom… In deze nieuwe kindervoorstelling zitten alle ingrediënten waar Jo zijn succes aan dankt: interactief, grappig, heel veel afwisseling en boeiend voor jong en oud…
Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar

 

 

 

 

 


Dinsdag 24 juli 14.30 uur | Piratensoep met  balletjes | door:  Jeuk  (www.jeukvzw.be)

 

 

Kapitein Korneel is bijzonder slechtgeluimd en de arme Jacobus zal het geweten hebben! Ze zijn gestrand op een vreemd eiland en hun ketel piratensoep met balletjes is warempel gestolen. Wat een ramp! Zonder de balletjessoep veranderen ze in papegaaien! Wie zit er achter dit ondeugende plan? Vindt Korneel de soep tijdig terug of is het hopeloos te laat? Hoog tijd om samen het ruime soep te kiezen!

Een bruisende, muzikale, absurde maar vooral onvergetelijke gebeurtenis voor de toeschouwer! 

Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar

 

 


 Dinsdag 31 juli 14.30 uur | Sprookjes show Rinaldo | door: Rinaldo     (www.clownsnoepy.nl)

 

Er was eens… een vreemde lakei, genaamd Rinaldo. Hij neemt zijn jonge publiek mee op een magische reis tijdens de Sprookjesshow, waarbij goocheltrucs centraal staan maar ook buikspreekpop Charlie zijn opwachting maakt.

Uitgedost als lakei verzorgt Rinaldo zijn Sprookjesshow, een magische voorstelling voor kinderen. Tijdens deze act wordt het publiek getrakteerd op een combinatie van verschillende sprookjesverhalen. Lakei Rinaldo geeft zijn eigen draai aan de sprookjes van Grimm en ook enkele hedendaagse verhalen komen aan bod.

Tijdens de show betreedt ook de nieuwsgierige buikspreekpop Charlie het toneel. Kinderen zijn dol op deze brutale aap die graag een praatje maakt met iemand uit het publiek.

Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar

 


Dinsdag 7 augustus 14.30 uur | Circus Vladimir op drift | door: Vladimir      (www.totaaltheater.com) 

 

Eenmaal uitgeslapen is Vladimir een brutale clown, die er niet voor terugdeinst het publiek in de maling te nemen. Uitgelachen door het publiek windt hij zich dermate op, dat niets hem meer kan stuiten. Van zijn geliefde maatjes in de voorstelling, drie kikkers en een kip, die hij nog net van een diner kon redden, verwacht je volledige inzet. Ook van het publiek is medewerking onontbeerlijk voor het welslagen van zijn acrobatische capriolen.

Een dynamische voorstelling met muziek, éénwielers, jongleren, dieren en evenwichtskunst. Kinderen  vanaf 4 tot 12 jaar

 

 

 

 


Dinsdag 14 augustus 14.30 uur | Het avontuur aan zee | door:  Theaterfiets Dolf Moed     (www.theaterfiets.nl) 

 

De jonge Dolf, wil net zo worden als zijn vader. Zijn vader is een visser, die               ’s ochtends in alle vroegte naar de zee gaat. Dolf wil graag met hem mee. Maar dat mag hij nog niet. Dolf begint te dromen. Zijn dromen worden werkelijkheid. Hij ontmoet een vis die hem de weg wijst naar de zee. Dolf gaat samen met zijn publiek aan boord van een reusachtig schip, de Albatros. Het is een spookschip, dat zonder kapitein rondvaart over de zee. Kinderen veranderen in matrozen en beleven de mooiste avonturen. Ze belanden in een storm en zingen een zeemanslied. Ook ontmoeten ze een inktvis. Als Dolf uiteindelijk op de bodem van de zee terecht komt, wordt hij wakker. Hij ontdekt dat dromen en werkelijkheid dicht bij elkaar wonen.

Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar

 

 

Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar: de aula van het Heerbeeckcollege, de aanvang is dan 15.00 uur. Bij twijfel kunt u op dinsdag na 11.30 uur bellen met telefoonnummer 0499 396 516.

Voor verdere info: gerardvanopstal@live.nl  0630387388

Voorverkoop kaarten:

  • De Bonte Koe, Hoofdstraat 12-A, 5683 AD Best, telefoon: 0499 851 600
  • Choco en Zoet, Wilhelminaplein 64a, 5684 VN Best, telefoon: 06 26 807 465
  • V.V.V., Raadhuisstraat 32, 5683 EA Best, telefoon: 0499-372609 / 0499-374177

De toegangsprijs is € 3,00 per persoon. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang.

 

 

 

 

 

 

Beste zoetwaterpaviljoen 2018
Nieuws
Inwonersbesteo en BestBijzonder een avondje uit bij Beachclub Sunrise

Donderdag 12 juli hadden Inwonersbesteo en BestBijzonder een date bij Beachclub Sunrise in Best. Het was heerlijk weer en we hadden super veel zin om eens bij te kletsen voordat we beiden op vakantie gaan. Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Kim en naar ons tafeltje begeleid, natuurlijk buiten …

Nieuws
Theatergroep Bluv speelt Hamlet in augustus en september

BLUV repeteert momenteel voor de voorstelling ‘Hamlet – prins van Denemarken’, met natuurlijk Harold Schraven als regisseur en muzikaal leider. Het stuk zal in augustus en september 2018 worden opgevoerd! Hamlet  De vader van Hamlet, de koning van Denemarken, is vermoord. De geest van Hamlet’s vader spookt ‘s nachts rond het …

Nieuws
Tijdens de zomervakantie is er in BestZOO van alles te beleven!

Wil jij weten of je talent hebt om dierenverzorger te worden? Om met dieren te kunnen werken is het belangrijk om goed te kunnen kijken, horen, ruiken, voelen en proeven. Ga op zoek naar de genummerde opdrachten in het park en je komt er achter of jij een goede dierenverzorger …