Inwonersbesteo en BestBijzonder een avondje uit bij Beachclub Sunrise

Beste zoetwaterpaviljoen 2018
Nieuws

Donderdag 12 juli hadden Inwonersbesteo en BestBijzonder een date bij Beachclub Sunrise in Best.
Het was heerlijk weer en we hadden super veel zin om eens bij te kletsen voordat we beiden op vakantie gaan.

Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Kim en naar ons tafeltje begeleid, natuurlijk buiten op het terras. Wat ons meteen opviel was dat er best veel veranderd was maar dat het eerder een uitbreiding was dan een complete ommezwaai. De strandbedden en parasols stonden allemaal nog uit van de  gasten die overdag waren geweest maar op het restaurantterras zaten al best veel gasten te borrelen en te eten.
Heerlijke zomerse achtergrond muziek, personeel heel vriendelijk en de uitstraling gezellig.

 

Eenmaal aan ons tafeltje keken wij zo op het water waar op dat moment 2 mannen bezig waren met flyboarden. Voor de kinderen is er een veilige speeltuin aangelegd. We zagen dat er ook mogelijkheden waren om met een groep te BBQ’en (dat staat ook nog op ons lijstje J).

Onze alcoholvrije mojitococtails arriveerden en voor ons begon toen een culinaire reis die wij niet hadden verwacht. We maakten kennis met een Italiaanse ober die vol passie en enthousiasme kwam vertellen wat een 2-gangen sharing diner inhield (echt een aanrader en staat op de kaart)

Het voorgerecht was een bord met gebakken champignons, gerookte zalm, carpaccio en een Caesar salade, fris gepresenteerd met eetbare bloempjes erbij. Daarbij gesneden bruin en wit brood met boter en olie. Het smaakte heerlijk.

Als hoofdgerecht kregen we zalm met bearnaisesaus, gamaba’s en zeekraal, gebakken kip met risotto en spareribs waarvan het vlees zo van het bot viel. Als bijgerecht salade en frietjes.

Als afsluiter een kopje koffie nog wat meer kletsen en voor we het wisten werd het donker.
Al met al een eetervaring die wij zeker aanbevelen voor dagje- of avondje uit met vrienden of familie maar ook voor bedrijven een aanrader!

Is het weer wat minder dan vandaag dan is er ook genoeg ruimte binnen.

Nieuws
Woensdagavond 26 september 2018 vanaf 19.30 uur bij het Alzheimer Café B.O.S.

Best/ Oirschot – Op Woensdagavond 26 september 2018 is er in ons Alzheimer Café B.O.S. vanaf 19.30 uur een avond met als thema: “Dementie en Bewegen “. Dat bewegen belangrijk is voor mensen met dementie weten we. Deze avond staat dit thema op het programma en wel op een heel …

Nieuws
Open Monumenten Dagen in Best

Ieder jaar zijn er in het tweede weekend van september de landelijke Open Monumentendagen. Het is dé kans om onze monumenten te bezoeken waar u normaal niet zo snel komt. Het thema is dit jaar “In Europa”. Met dit thema sluit Open Monumentendag aan bij het Europese Jaar van het …

Nieuws
Reünie Heerbeeck College

Het Heerbeeck College organiseert op zaterdagavond 27 oktober 2018 een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers van de scholengemeenschap. De reünie vindt plaats op school, waar een indeling wordt gemaakt zodat oud-klasgenoten uit dezelfde periode elkaar snel kunnen vinden. Aanmelden voor de reünie kan via de jubileumpagina op de website: www.heerbeeck.nl/jubileum …