Inwonersbesteo en BestBijzonder een avondje uit bij Beachclub Sunrise

Beste zoetwaterpaviljoen 2018
Nieuws

Donderdag 12 juli hadden Inwonersbesteo en BestBijzonder een date bij Beachclub Sunrise in Best.
Het was heerlijk weer en we hadden super veel zin om eens bij te kletsen voordat we beiden op vakantie gaan.

Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Kim en naar ons tafeltje begeleid, natuurlijk buiten op het terras. Wat ons meteen opviel was dat er best veel veranderd was maar dat het eerder een uitbreiding was dan een complete ommezwaai. De strandbedden en parasols stonden allemaal nog uit van de  gasten die overdag waren geweest maar op het restaurantterras zaten al best veel gasten te borrelen en te eten.
Heerlijke zomerse achtergrond muziek, personeel heel vriendelijk en de uitstraling gezellig.

 

Eenmaal aan ons tafeltje keken wij zo op het water waar op dat moment 2 mannen bezig waren met flyboarden. Voor de kinderen is er een veilige speeltuin aangelegd. We zagen dat er ook mogelijkheden waren om met een groep te BBQ’en (dat staat ook nog op ons lijstje J).

Onze alcoholvrije mojitococtails arriveerden en voor ons begon toen een culinaire reis die wij niet hadden verwacht. We maakten kennis met een Italiaanse ober die vol passie en enthousiasme kwam vertellen wat een 2-gangen sharing diner inhield (echt een aanrader en staat op de kaart)

Het voorgerecht was een bord met gebakken champignons, gerookte zalm, carpaccio en een Caesar salade, fris gepresenteerd met eetbare bloempjes erbij. Daarbij gesneden bruin en wit brood met boter en olie. Het smaakte heerlijk.

Als hoofdgerecht kregen we zalm met bearnaisesaus, gamaba’s en zeekraal, gebakken kip met risotto en spareribs waarvan het vlees zo van het bot viel. Als bijgerecht salade en frietjes.

Als afsluiter een kopje koffie nog wat meer kletsen en voor we het wisten werd het donker.
Al met al een eetervaring die wij zeker aanbevelen voor dagje- of avondje uit met vrienden of familie maar ook voor bedrijven een aanrader!

Is het weer wat minder dan vandaag dan is er ook genoeg ruimte binnen.

Nieuws
Jaarlijkse Harapan speculaasactie gestart

De inmiddels traditionele speculaasactie van de stichting Harapan voor kindertehuizen in Indonesië is officieel gestart. Wethouder Stan van der Heijden kocht donderdagmorgen 1 november van enkele medewerkers van het werkatelier EEHT (bij de molen) de eerste pakken speculaas. In dit Cello-zorg atelier, een dagbestedingsplek met een gouden randje voor mensen …

Nieuws
24 oktober: herdenking bevrijding van Best

Op woensdag 24 oktober is de officiële herdenking van de bevrijding van Best. De officiële herdenking vindt plaats bij het Schotse monument in de Koetshuistuin. De activiteiten starten om 18.45 uur met van 19.00 tot 19.45 uur de officiële herdenking. Harmonie St. Cecilia, zanggroepen Conversation en Sing4you en uiteraard de …

Nieuws
Tentoonstelling Tempex & Pins van Sabine van den Oetelaar

In Archipel Nazareth is op het moment de tentoonstelling Tempex & Pins te zien van Sabine van den Oetelaar. Het gaat om tekeningen, schilderijen en een aantal collages die gekenmerkt worden door kleurrijkheid en dynamiek. Het accent ligt niet in de eerste plaats op het weergeven van de zichtbare werkelijkheid, maar …