Inwonersbesteo en BestBijzonder een avondje uit bij Beachclub Sunrise

Beste zoetwaterpaviljoen 2018
Nieuws

Donderdag 12 juli hadden Inwonersbesteo en BestBijzonder een date bij Beachclub Sunrise in Best.
Het was heerlijk weer en we hadden super veel zin om eens bij te kletsen voordat we beiden op vakantie gaan.

Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Kim en naar ons tafeltje begeleid, natuurlijk buiten op het terras. Wat ons meteen opviel was dat er best veel veranderd was maar dat het eerder een uitbreiding was dan een complete ommezwaai. De strandbedden en parasols stonden allemaal nog uit van de  gasten die overdag waren geweest maar op het restaurantterras zaten al best veel gasten te borrelen en te eten.
Heerlijke zomerse achtergrond muziek, personeel heel vriendelijk en de uitstraling gezellig.

 

Eenmaal aan ons tafeltje keken wij zo op het water waar op dat moment 2 mannen bezig waren met flyboarden. Voor de kinderen is er een veilige speeltuin aangelegd. We zagen dat er ook mogelijkheden waren om met een groep te BBQ’en (dat staat ook nog op ons lijstje J).

Onze alcoholvrije mojitococtails arriveerden en voor ons begon toen een culinaire reis die wij niet hadden verwacht. We maakten kennis met een Italiaanse ober die vol passie en enthousiasme kwam vertellen wat een 2-gangen sharing diner inhield (echt een aanrader en staat op de kaart)

Het voorgerecht was een bord met gebakken champignons, gerookte zalm, carpaccio en een Caesar salade, fris gepresenteerd met eetbare bloempjes erbij. Daarbij gesneden bruin en wit brood met boter en olie. Het smaakte heerlijk.

Als hoofdgerecht kregen we zalm met bearnaisesaus, gamaba’s en zeekraal, gebakken kip met risotto en spareribs waarvan het vlees zo van het bot viel. Als bijgerecht salade en frietjes.

Als afsluiter een kopje koffie nog wat meer kletsen en voor we het wisten werd het donker.
Al met al een eetervaring die wij zeker aanbevelen voor dagje- of avondje uit met vrienden of familie maar ook voor bedrijven een aanrader!

Is het weer wat minder dan vandaag dan is er ook genoeg ruimte binnen.

Nieuws
5 april: officiële opening Klompenwerkplaats van de Toekomst

Sint Oedenrode, 27 maart 2019 – Op vrijdag 5 april 2019 vindt bij De Gasthuishoeve in Sint-Oedenrode de officiële, feestelijke opening plaats van de Klompenwerkplaats van de Toekomst. In deze innovatieve werkplaats combineert de gelijknamige stichting traditionele klompenmachines met nieuwe methoden en technieken. Door het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen wil ze het klompenambacht op eigentijdse wijze …

Nieuws
Nationale Voorleesdagen bij CultuurSpoor Best

Met leuke activiteiten voor jonge kinderen Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen tussen 23 januari en 2 februari. Met veel leuke prentenboeken en (voorlees)activiteiten voor jonge kinderen en hun …

Nieuws
Cursus ‘Omgaan met de Android tablet’

Tijdens deze cursus van drie lessen leren cursisten hun Android tablet beter kennen en krijgen ze tips hoe er handiger mee om te gaan. De cursus ‘Omgaan met de Android tablet’ wordt aangeboden door SeniorWeb en start op vrijdag 4 januari. Onderwerpen die aan bod komen: een kennismaking met de …