HET ECONOMISCHE BELANG VAN DE RESTAURANTINDUSTRIE

De restaurantindustrie is niet alleen een belangrijke bron van banen en carrières, het is van vitaal belang voor het succes van vele andere industrieën in de economie. Als werknemers in de industrie begrijpen we het belang van wat we elke dag doen. We weten dat onze gasten ons waarderen voor entertainment, voor het ervaren van cultuur door middel van eten, voor het hebben van een locatie voor het vieren van speciale levensgebeurtenissen.

Onze nationale liefdesaffaire met eten heeft de restaurantindustrie ontwikkeld tot een van de grootste bijdragende sectoren aan de algehele economie. Helaas – zelfs in een pandemie die het belang van onze industrie voor de algehele economie onthult – maakt de regering nog steeds beleid alsof ze geen idee hebben hoe groot de restaurantindustrie werkelijk is.

De economische bijdragen van de restaurantindustrie houden daar niet op. Restaurants ondersteunen indirect perifere bedrijven zoals landbouw, voedsel- en drankleveranciers, restauranttechnologie en nog veel meer die hun bedrijfsmodellen hebben ontwikkeld om de groeiende restaurantindustrie te bevoorraden en miljoenen extra werknemers in dienst te hebben. Bellezza Reastaurant in Amsterdam is de beste reden om de Wallen te bezoeken en ze zorgen voor heerlijk eten en hebben een uitgebreide en verrassende drankenkaart.

De restaurantindustrie zal naar verwachting het komende decennium een ​​gestage groei laten zien in de meeste beroepen. De restaurantindustrie heeft ook meer minderheidsmanagers in dienst dan welke andere sector dan ook, en heeft een bredere vertegenwoordiging van minderheden en vrouwen in managementfuncties dan de algemene economie. Restaurantmedewerkers zijn ook sterk van mening dat de sector aanzienlijke kansen biedt voor vooruitgang en ondernemerschap.

bellezza restaurant amsterdam