Dansvoorstelling Grenzeloze Liefde

Theater

Liefde voor dansen of dansen voor de liefde, tussen één man en vrouw of als groep om de liefde te vieren.  Tijdens onze voorstelling delen wij choreografieën uit onder andere Hongarije, Albanië en India met u.

Meer informatie over Internationaal dansensemble Paloina:

Internationaal dansensemble Paloina bestaat uit circa 30 jonge dansers en 6 muzikanten. Het ensemble reist al sinds 1971 vanuit Amsterdam door heel Nederland en ver daarbuiten om de dynamiek en veelzijdigheid te tonen van internationale dans en muziek. In haar voorstellingen brengt Paloina een aaneenschakeling van choreografieën uit verschillende landen. De dansen en melodieën zijn energiek of melancholisch, uitbundig of ingetogen. Gekleed in prachtige, vaak authentieke kostuums nemen de dansers en muzikanten u mee op reis.

Reserveren kaarten:

Kaarten kunnen worden gereserveerd via  de website www.paloina.nl of telefonisch via telefoonnummer 023-7852344 (Charlotte Piepers), bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken.  De toegangsprijs voor de voorstellingen is 17 euro, de kaarten voor de Vrienden van Paloina ( donateurs) en kinderen (tot 12 jaar) kosten 10 euro per kaart.

Kinderen
Theatervoorstellingen voor de jeugd in JoeMann Theater 2017

Programma Dinsdag 18 juli 2017 Kabaal in de klas van meester Haai! School is cool! Dat vinden alle kinderen, behalve Franky. Hij krijgt les van die vervelende meester Haai. Schelletje visje weet wel raad… Ze vertelt Franky dat fijne meesters ook bestaan. Zalm De Zeebaars is er zo eentje. Franky …

Theater
Komisch muziektheater in D’n Ekker

  Een stuk vol humor en live muziek. Regisseur Harold Schraven (44): ‘Met deze komedie is het tijd om te lachen, maar laten we ook de kleinzerigheden van mensen zien en waar egoïsme toe kan leiden.’    ‘Mea’ vertelt het verhaal van huisvrouw en amateurchansonnière Mea L. Loman, die vooraanstaand artiest …