Buutvrij voor de hele pot uit Best genomineerd voor Brabantse Gastvrijheid Award 2018!

Nieuws

Afgelopen zaterdagavond was het zover. Op een mooi avond bij de Beekse Bergen werden de genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 bekend gemaakt.
Deze Award biedt de meest gastvrije locaties in Brabant een mooi podium en daar wilde Buutvrij graag gebruik van maken.

Sonja en Margo gingen voor een gezellige avond op pad en kwamen terug met een nominatie, hoe leuk is dat !!!

Buutvrij was niet de enige, er waren 143 inschrijvingen, hoe bijzonder is het dan als je als eerste het podium wordt opgeroepen ! En de andere 9  genomineerden zijn ook niet de aller kleinste namen !

De vakjury was onder de indruk van de kwaliteit van de inschrijvingen en vond “Buutvrij voor de hele pot” een aanwinst voor Brabant.

Nu gaan ze de tweede fase in en nu willen ze ook graag winnen ! Dat kan bijvoorbeeld met hulp van jullie als website-lezers. Wil jij op ze stemmen ?

Het is heel eenvoudig, geen delen of like-en, geen elle lange vragen beantwoorden ; Ga naar https://www.visitbrabant.com/nl/brabant-gastvrij en klik / stem op “Buutvrij voor de hele pot”. Vul je email adres in en bevestig de email die je hierop ontvangt. Dat is alles !!

Wat denk je ? Kunnen zij dit voor elkaar krijgen? Dat moet toch lukken.. …..
Gisteren kregen ze bezoek van Omroep Brabant voor opnames ( !) en ze krijgen ook nog bezoek van een mysterie guest, spannend ! In december is uiteindelijk de uitslag van de verkiezing, zij gaan ons beste beentje voor zetten en samen met jullie kunnen zij een heleboel.

En ondertussen blijven zij lekker zichzelf hoor, ze gaan door met leuke dingen doen en lekkere hapjes en drankjes serveren !

Dankjewel voor jullie support !
Namens het hele Buutvrij Team

Beste zoetwaterpaviljoen 2018
Nieuws
Inwonersbesteo en BestBijzonder een avondje uit bij Beachclub Sunrise

Donderdag 12 juli hadden Inwonersbesteo en BestBijzonder een date bij Beachclub Sunrise in Best. Het was heerlijk weer en we hadden super veel zin om eens bij te kletsen voordat we beiden op vakantie gaan. Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Kim en naar ons tafeltje begeleid, natuurlijk buiten …

Nieuws
Theatergroep Bluv speelt Hamlet in augustus en september

BLUV repeteert momenteel voor de voorstelling ‘Hamlet – prins van Denemarken’, met natuurlijk Harold Schraven als regisseur en muzikaal leider. Het stuk zal in augustus en september 2018 worden opgevoerd! Hamlet  De vader van Hamlet, de koning van Denemarken, is vermoord. De geest van Hamlet’s vader spookt ‘s nachts rond het …

Nieuws
Tijdens de zomervakantie is er in BestZOO van alles te beleven!

Wil jij weten of je talent hebt om dierenverzorger te worden? Om met dieren te kunnen werken is het belangrijk om goed te kunnen kijken, horen, ruiken, voelen en proeven. Ga op zoek naar de genummerde opdrachten in het park en je komt er achter of jij een goede dierenverzorger …