Buutvrij voor de hele pot uit Best genomineerd voor Brabantse Gastvrijheid Award 2018!

Nieuws

Afgelopen zaterdagavond was het zover. Op een mooi avond bij de Beekse Bergen werden de genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 bekend gemaakt.
Deze Award biedt de meest gastvrije locaties in Brabant een mooi podium en daar wilde Buutvrij graag gebruik van maken.

Sonja en Margo gingen voor een gezellige avond op pad en kwamen terug met een nominatie, hoe leuk is dat !!!

Buutvrij was niet de enige, er waren 143 inschrijvingen, hoe bijzonder is het dan als je als eerste het podium wordt opgeroepen ! En de andere 9  genomineerden zijn ook niet de aller kleinste namen !

De vakjury was onder de indruk van de kwaliteit van de inschrijvingen en vond “Buutvrij voor de hele pot” een aanwinst voor Brabant.

Nu gaan ze de tweede fase in en nu willen ze ook graag winnen ! Dat kan bijvoorbeeld met hulp van jullie als website-lezers. Wil jij op ze stemmen ?

Het is heel eenvoudig, geen delen of like-en, geen elle lange vragen beantwoorden ; Ga naar https://www.visitbrabant.com/nl/brabant-gastvrij en klik / stem op “Buutvrij voor de hele pot”. Vul je email adres in en bevestig de email die je hierop ontvangt. Dat is alles !!

Wat denk je ? Kunnen zij dit voor elkaar krijgen? Dat moet toch lukken.. …..
Gisteren kregen ze bezoek van Omroep Brabant voor opnames ( !) en ze krijgen ook nog bezoek van een mysterie guest, spannend ! In december is uiteindelijk de uitslag van de verkiezing, zij gaan ons beste beentje voor zetten en samen met jullie kunnen zij een heleboel.

En ondertussen blijven zij lekker zichzelf hoor, ze gaan door met leuke dingen doen en lekkere hapjes en drankjes serveren !

Dankjewel voor jullie support !
Namens het hele Buutvrij Team

Nieuws
Nationale Voorleesdagen bij CultuurSpoor Best

Met leuke activiteiten voor jonge kinderen Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen tussen 23 januari en 2 februari. Met veel leuke prentenboeken en (voorlees)activiteiten voor jonge kinderen en hun …

Nieuws
Cursus ‘Omgaan met de Android tablet’

Tijdens deze cursus van drie lessen leren cursisten hun Android tablet beter kennen en krijgen ze tips hoe er handiger mee om te gaan. De cursus ‘Omgaan met de Android tablet’ wordt aangeboden door SeniorWeb en start op vrijdag 4 januari. Onderwerpen die aan bod komen: een kennismaking met de …

Nieuws
Presentatie: beginnen met winnen

Het plezier in hardlopen ontdekken en vasthouden KennisMakers Brigitte de Laat, Herman Nijholt en Wim van de Griendt geven op woensdag 9 januari de presentatie ‘Beginnen met winnen’ bij CultuurSpoor Best. In deze presentatie komen onderwerpen aan bod als sportvoeding, sportenhelden, motivatie en wilskracht bij hardlopen. Plezier vasthouden Voedingsdeskundige Brigitte …