Inwonersbesteo en BestBijzonder een avondje uit bij Beachclub Sunrise

Beste zoetwaterpaviljoen 2018
Nieuws

Donderdag 12 juli hadden Inwonersbesteo en BestBijzonder een date bij Beachclub Sunrise in Best.
Het was heerlijk weer en we hadden super veel zin om eens bij te kletsen voordat we beiden op vakantie gaan.

Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Kim en naar ons tafeltje begeleid, natuurlijk buiten op het terras. Wat ons meteen opviel was dat er best veel veranderd was maar dat het eerder een uitbreiding was dan een complete ommezwaai. De strandbedden en parasols stonden allemaal nog uit van de  gasten die overdag waren geweest maar op het restaurantterras zaten al best veel gasten te borrelen en te eten.
Heerlijke zomerse achtergrond muziek, personeel heel vriendelijk en de uitstraling gezellig.

 

Eenmaal aan ons tafeltje keken wij zo op het water waar op dat moment 2 mannen bezig waren met flyboarden. Voor de kinderen is er een veilige speeltuin aangelegd. We zagen dat er ook mogelijkheden waren om met een groep te BBQ’en (dat staat ook nog op ons lijstje J).

Onze alcoholvrije mojitococtails arriveerden en voor ons begon toen een culinaire reis die wij niet hadden verwacht. We maakten kennis met een Italiaanse ober die vol passie en enthousiasme kwam vertellen wat een 2-gangen sharing diner inhield (echt een aanrader en staat op de kaart)

Het voorgerecht was een bord met gebakken champignons, gerookte zalm, carpaccio en een Caesar salade, fris gepresenteerd met eetbare bloempjes erbij. Daarbij gesneden bruin en wit brood met boter en olie. Het smaakte heerlijk.

Als hoofdgerecht kregen we zalm met bearnaisesaus, gamaba’s en zeekraal, gebakken kip met risotto en spareribs waarvan het vlees zo van het bot viel. Als bijgerecht salade en frietjes.

Als afsluiter een kopje koffie nog wat meer kletsen en voor we het wisten werd het donker.
Al met al een eetervaring die wij zeker aanbevelen voor dagje- of avondje uit met vrienden of familie maar ook voor bedrijven een aanrader!

Is het weer wat minder dan vandaag dan is er ook genoeg ruimte binnen.

Nieuws
Theatergroep Bluv speelt Hamlet in augustus en september

BLUV repeteert momenteel voor de voorstelling ‘Hamlet – prins van Denemarken’, met natuurlijk Harold Schraven als regisseur en muzikaal leider. Het stuk zal in augustus en september 2018 worden opgevoerd! Hamlet  De vader van Hamlet, de koning van Denemarken, is vermoord. De geest van Hamlet’s vader spookt ‘s nachts rond het …

Nieuws
Tijdens de zomervakantie is er in BestZOO van alles te beleven!

Wil jij weten of je talent hebt om dierenverzorger te worden? Om met dieren te kunnen werken is het belangrijk om goed te kunnen kijken, horen, ruiken, voelen en proeven. Ga op zoek naar de genummerde opdrachten in het park en je komt er achter of jij een goede dierenverzorger …

Nieuws
BEST INFORMATIEF Dinsdag 19 juni 2018

Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens kermis in Best Van vrijdag 29 juni tot en met dinsdag 3 juli wordt de kermis gehouden in het centrum van Best. We treffen daarom een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen. Hieronder leest u een aantal maatregelen. Kijk voor het gehele overzicht op www.gemeentebest.nl/kermis. Maandag 25 juni vanaf 18.00 …