Buutvrij voor de hele pot uit Best genomineerd voor Brabantse Gastvrijheid Award 2018!

Nieuws

Afgelopen zaterdagavond was het zover. Op een mooi avond bij de Beekse Bergen werden de genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 bekend gemaakt.
Deze Award biedt de meest gastvrije locaties in Brabant een mooi podium en daar wilde Buutvrij graag gebruik van maken.

Sonja en Margo gingen voor een gezellige avond op pad en kwamen terug met een nominatie, hoe leuk is dat !!!

Buutvrij was niet de enige, er waren 143 inschrijvingen, hoe bijzonder is het dan als je als eerste het podium wordt opgeroepen ! En de andere 9  genomineerden zijn ook niet de aller kleinste namen !

De vakjury was onder de indruk van de kwaliteit van de inschrijvingen en vond “Buutvrij voor de hele pot” een aanwinst voor Brabant.

Nu gaan ze de tweede fase in en nu willen ze ook graag winnen ! Dat kan bijvoorbeeld met hulp van jullie als website-lezers. Wil jij op ze stemmen ?

Het is heel eenvoudig, geen delen of like-en, geen elle lange vragen beantwoorden ; Ga naar https://www.visitbrabant.com/nl/brabant-gastvrij en klik / stem op “Buutvrij voor de hele pot”. Vul je email adres in en bevestig de email die je hierop ontvangt. Dat is alles !!

Wat denk je ? Kunnen zij dit voor elkaar krijgen? Dat moet toch lukken.. …..
Gisteren kregen ze bezoek van Omroep Brabant voor opnames ( !) en ze krijgen ook nog bezoek van een mysterie guest, spannend ! In december is uiteindelijk de uitslag van de verkiezing, zij gaan ons beste beentje voor zetten en samen met jullie kunnen zij een heleboel.

En ondertussen blijven zij lekker zichzelf hoor, ze gaan door met leuke dingen doen en lekkere hapjes en drankjes serveren !

Dankjewel voor jullie support !
Namens het hele Buutvrij Team

Nieuws
BEST INFORMATIEF Dinsdag 19 juni 2018

Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens kermis in Best Van vrijdag 29 juni tot en met dinsdag 3 juli wordt de kermis gehouden in het centrum van Best. We treffen daarom een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen. Hieronder leest u een aantal maatregelen. Kijk voor het gehele overzicht op www.gemeentebest.nl/kermis. Maandag 25 juni vanaf 18.00 …

Nieuws
Paviljoen Joe Mann en theatergroep BLUV heropenen het Joe Mann natuurtheater

Het is zonde dat openluchttheater Joe Mann in Best nog maar zo weinig gebruikt wordt. Dat vond eigenaar Jan Roche zelf, maar ook spelers en productieteam van de Brabantse Theatergroep BLUV waren het daarmee eens. Daarom besloten zij de handen ineen te slaan en samen aan een doorstart van het …

Nieuws
Er is weer van alles te doen bij Buutvrij in Best

Vrijdag 15 juni 14.30 uur :  Groene vingers : We gaan een Terrarium maken. In een glazen pot maken we ons eigen tuintje. Deelname is € 5,00 Zaterdag 16 juni 10.30 uur : Peuterdans !! Een half uurtje peuterdans ( per groep ). Lekker dansen op de muziek of gewoon de juf nadoen. Alles mag…… …