DE BEST(S)E VRIJHEIDSMARKT

Nieuws

NIEUW onderdeel van Bevrijdingsfestival Best!

6 MEI worden vanaf 12.00 uur zowel de Koetshuistuin, het Dorpsplein, de Hoofdstraat en de Boterhoek omgetoverd tot “De Best(s)e Vrijheidsmarkt”, hiervoor is de samenwerking aangegaan met de opgeheven organisatie van de Dulfkesmarkt en de ondernemers in het centrum.

Deze dag wordt er een uitgebreid randprogramma geboden met o.a. freerunning door Dans à Lon, kids bootcamp door Bootcamp Best & Son en Breugel, een singer- songwriters café verzorgd door Best Music Education Centre 🎤🎸en i.s.m. Wijnhuis Best een heus BIERFESTIVAL 🍻waar men de gelegenheid heeft om kennis te maken met een diversiteit aan brouwerijen en het brouwproces met eigen ogen te zien. Dit jaar kan hier wederom het wereldberoemde trappistenbier uit Westvleteren worden geproefd.

Daarnaast is er een MINI KERMIS, een LUCHTKUSSEN en kunnen de kids zich laten SCHMINKEN. Verder zijn er twee podia met live muziek door o.a. Riptide, BMEC BEATS CLUB en The Bekkersband verspreid over het Dorpsplein en de Koetshuistuin en is er ook de terugkeer van de (te) gekke professoren Mad Science Nederland.

Ook de SOCIALE MARKT vindt zijn terugkeer op deze dag.

Ter afsluiting is er vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur in de Koetshuistuin een spetterende afterparty met de negenkoppige band Mag Het Wat Zachter, zij spelen zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Alles wordt gebracht met enorm veel energie en interactie met het publiek.

#4en5mei Bevrijdingsfestival Best #vierdevrijheid #geefvrijheiddoor Best Bijzonder

Nieuws
Best informatief 8 mei 2018

Koninklijke onderscheiding Kent u iemand die een Koninklijke onderscheiding verdient? Dan kunt u deze persoon daarvoor voordragen tot uiterlijk 1 juni. Meer informatie Kijk voor meer informatie over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding op www.lintjes.nl/voordragen of op www.gemeentebest.nl/onderscheidingen. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Jozé Smits via …

Nieuws
Lazy Sonnie Song Night 12 mei 2018

Een avond puur akoestisch genieten! Op zaterdag 12 mei is het dan eindelijk zover. De eerste Lazy Sonnie Song Night. Een compleet nieuwe muzikale happening in Son en Breugel in onze eigen Kapelzaal. Op onze oproep om aan te melden voor deze  activiteit , kwam  veel respons. We hebben met …

Nieuws
Buutvrij tijdens de meivakantie

10.30 uur : Voorlezen met Zoë , met daarna een mooie tekening maken over het verhaal. 14.30 uur : Waterbaan maken. Een echte waterbaan om mee te spelen en om mee naar huis te nemen. Deelname is € 5,00. Koop je een ” Doe-fabriek strippenkaart” dan is het voor 5 x …