100%Fitgym is de eerste gym in Best waar je in kleine groep kan komen CrossFitten.

Nieuws

“ CrossFit Batadorp” zegt het al een beetje waar we ongeveer zitten met onze gym namelijk vlakbij “knooppunt Batadorp” op bedrijventerrein de Breeven. Maar wat is CrossFit? CrossFit is trainingsmethode van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm combineert.

Gedurende de training voer je functionele bewegingen uit, vaak in een gevarieerde manier en op een hoog tempo. Elke dag staat er een andere work-out geprogrammeerd, dit is de zogenaamde “Workout Of the Day” of ook wel de “WOD”. CrossFit blijft continu uitdagend maar is zeker een sport wat je op eigen niveau kan beoefenen. Sporters zijn bij ons geen nummer maar een hechte community. Het familie gevoel staat bij ons centraal.

Behalve CrossFit kun je bij 100%Fitgym ook deelnemen aan een van de anderen lessen zoals Bootcamp, Tabata en bokszaktraining. Wij zijn geen massa gym en beoefenen alles in een kleine groepen zodat aandacht en persoonlijk contact voorop staat. Men kan ook  gebruik maken van personal training, voedingsadvies, lifestyle coaching, sport en therapeutisch massages of vrij komen trainen maar voor elk uur zijn er een maximaal aantal plekken vrij.

Inschrijven voor de sportlessen en vrije trainingsuren gebeurd daarom altijd via de 100%Fitgym app en anderen diensten zijn altijd op afspraak.

Meer informatie? Wij zijn ook te volgen op social media @100fitgym of bezoek de website: www.100fitgym.nl

Langskomen? Dat kan ook op afspraak, wie weet tot snel!

ADRES

De Dintel 26

5684 PS Best

info@100fitgym.nl

Nieuws
30 april Lezing klompenmaker Ad Traa met filmprimeur

Ad Traa verzorgt op maandag 30 april samen met zijn vrouw Corine en zoon Luuk een lezing over klompen maken in D’n Liempdsen Herd. Tijdens de lezing vindt ook de filmprimeur plaats van het machinaal maken van klompen. De film is bij Klompenfabriek Traa opgenomen, omdat het machinaal vervaardigen van …

Nieuws
Activiteiten in april en mei met IVN

Beleef-de-seizoenen Op 26 april wandelen we het rondje Langs de Dommel. We vertrekken om 13.30 uur vanaf Parkeerplaats Den Ekker in Best. Gratis voor leden; € 2,50 voor niet-leden. Plas-Dras in Lith – Vogelexcursie tijd: woensdag 2 mei van 19.00 tot 21.00 uur start: Parkeerplaats Den Ekker te Best kosten: gratis …

Nieuws
Helpt u mee bij de atletiek tijdens de Schoolsport Olympiade ?

 BEST – Op vrijdag 1 juni wordt in Best de Schoolsport Olympiade gehouden van 8.30 – 14.00 uur. Zo’n 600 enthousiaste leerlingen van de groepen 6 en 7 van de Bestse scholen starten deze dag met een officiële opening op onze atletiekbaan. Zij beoefenen in groepen diverse sporten en strijden …