100%Fitgym is de eerste gym in Best waar je in kleine groep kan komen CrossFitten.

Nieuws

“ CrossFit Batadorp” zegt het al een beetje waar we ongeveer zitten met onze gym namelijk vlakbij “knooppunt Batadorp” op bedrijventerrein de Breeven. Maar wat is CrossFit? CrossFit is trainingsmethode van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm combineert.

Gedurende de training voer je functionele bewegingen uit, vaak in een gevarieerde manier en op een hoog tempo. Elke dag staat er een andere work-out geprogrammeerd, dit is de zogenaamde “Workout Of the Day” of ook wel de “WOD”. CrossFit blijft continu uitdagend maar is zeker een sport wat je op eigen niveau kan beoefenen. Sporters zijn bij ons geen nummer maar een hechte community. Het familie gevoel staat bij ons centraal.

Behalve CrossFit kun je bij 100%Fitgym ook deelnemen aan een van de anderen lessen zoals Bootcamp, Tabata en bokszaktraining. Wij zijn geen massa gym en beoefenen alles in een kleine groepen zodat aandacht en persoonlijk contact voorop staat. Men kan ook  gebruik maken van personal training, voedingsadvies, lifestyle coaching, sport en therapeutisch massages of vrij komen trainen maar voor elk uur zijn er een maximaal aantal plekken vrij.

Inschrijven voor de sportlessen en vrije trainingsuren gebeurd daarom altijd via de 100%Fitgym app en anderen diensten zijn altijd op afspraak.

Meer informatie? Wij zijn ook te volgen op social media @100fitgym of bezoek de website: www.100fitgym.nl

Langskomen? Dat kan ook op afspraak, wie weet tot snel!

ADRES

De Dintel 26

5684 PS Best

info@100fitgym.nl

Beste zoetwaterpaviljoen 2018
Nieuws
Inwonersbesteo en BestBijzonder een avondje uit bij Beachclub Sunrise

Donderdag 12 juli hadden Inwonersbesteo en BestBijzonder een date bij Beachclub Sunrise in Best. Het was heerlijk weer en we hadden super veel zin om eens bij te kletsen voordat we beiden op vakantie gaan. Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Kim en naar ons tafeltje begeleid, natuurlijk buiten …

Nieuws
Theatergroep Bluv speelt Hamlet in augustus en september

BLUV repeteert momenteel voor de voorstelling ‘Hamlet – prins van Denemarken’, met natuurlijk Harold Schraven als regisseur en muzikaal leider. Het stuk zal in augustus en september 2018 worden opgevoerd! Hamlet  De vader van Hamlet, de koning van Denemarken, is vermoord. De geest van Hamlet’s vader spookt ‘s nachts rond het …

Nieuws
Tijdens de zomervakantie is er in BestZOO van alles te beleven!

Wil jij weten of je talent hebt om dierenverzorger te worden? Om met dieren te kunnen werken is het belangrijk om goed te kunnen kijken, horen, ruiken, voelen en proeven. Ga op zoek naar de genummerde opdrachten in het park en je komt er achter of jij een goede dierenverzorger …