Open dag Bijna Thuis Huis De Vlinder

Nieuws

Woensdag 28 maart opent Bijna Thuis Huis De Vlinder in Best haar deuren voor alle belangstellenden. De open dag biedt geïnteresseerden de gelegenheid om binnen rond te kijken, de sfeer te proeven en te horen over het dagelijks leven in De Vlinder. Iedereen is tussen 10.00 en 12.00 en tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom om langs te komen op de Molenveste 2.

Unieke gelegenheid

“Het komt vrijwel nooit voor dat beide appartementen gelijktijdig onbezet zijn,” aldus Nathalie Crüts en Inge van Laarhoven, coördinatoren van Bijna Thuis Huis De Vlinder. “Nu de uitzonderlijke situatie zich voordoet, dat dit wél het geval is, hebben we besloten ad-hoc een dag in te plannen om mensen kennis te laten maken met De Vlinder“. Een unieke gelegenheid voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met een ernstige ziekte en voor mensen die misschien vrijwilligerswerk bij ons willen doen. Maar ook andere belangstellenden die denken “ik zou het Bijna Thuis Huis wel eens van binnen willen zien”, zijn van harte welkom.

 

Nieuwe vrijwilligers welkom

Tijdens de open dag ontvangen we u met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Vrijwilligers leiden u rond en geven graag meer informatie over de manier waarop De Vlinder palliatieve zorg biedt. Het Bijna Thuis Huis kan niet zonder deze vrijwilligers.  Zij zorgen ervoor dat het verblijf in De Vlinder voor gasten en hun bezoek zo aangenaam mogelijk is. Om vrijwilliger te worden, is een zorgachtergrond niet noodzakelijk. Ook zijn er vrijwilligers met specifieke taken actief; ieder op zijn of haar manier. Wilt u uw talent, tijd en energie ook graag inzetten binnen ons Bijna Thuis Huis? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

 

Aanmelden open dag

Bent u benieuwd hoe De Vlinder eruit ziet, op welke manier wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet en breng ons een bezoek. We vinden het fijn als u zich vooraf even aanmeldt via 06-44873800 of via e-mail coordinator@bijnathuishuisbest.nl (mochten we toch een gast mogen verwelkomen voor woensdag, dan wordt de inloopochtend en -avond afgelast en kunnen wij u hierover informeren). Toch liever inlopen? Dat kan, maar houdt u er rekening mee dat we u misschien moeten teleurstellen.

Beste zoetwaterpaviljoen 2018
Nieuws
Inwonersbesteo en BestBijzonder een avondje uit bij Beachclub Sunrise

Donderdag 12 juli hadden Inwonersbesteo en BestBijzonder een date bij Beachclub Sunrise in Best. Het was heerlijk weer en we hadden super veel zin om eens bij te kletsen voordat we beiden op vakantie gaan. Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Kim en naar ons tafeltje begeleid, natuurlijk buiten …

Nieuws
Theatergroep Bluv speelt Hamlet in augustus en september

BLUV repeteert momenteel voor de voorstelling ‘Hamlet – prins van Denemarken’, met natuurlijk Harold Schraven als regisseur en muzikaal leider. Het stuk zal in augustus en september 2018 worden opgevoerd! Hamlet  De vader van Hamlet, de koning van Denemarken, is vermoord. De geest van Hamlet’s vader spookt ‘s nachts rond het …

Nieuws
Tijdens de zomervakantie is er in BestZOO van alles te beleven!

Wil jij weten of je talent hebt om dierenverzorger te worden? Om met dieren te kunnen werken is het belangrijk om goed te kunnen kijken, horen, ruiken, voelen en proeven. Ga op zoek naar de genummerde opdrachten in het park en je komt er achter of jij een goede dierenverzorger …