STICHTING HARAPAN;

Nieuws

 

Project computers voor Hidup Baru (West-Timor) afgesloten
Op 21 januari vertrok Nico Eijkmans ,vrijwilliger Harapan Jaya Nederland, naar West-Timor. Hij begeleidt daar o.a. de uitbreiding van het rehabilitatiecentrum Hidup-Baru. Voor de stichting Harapan zal hij daar verder uitvoering geven aan drie, met financiële steun van fondsen, in 2017 in gang gezette projecten; verbetering en uitbreiding watervoorziening, oogoperaties en computers. .
Onlangs stuurde Nico de tussentijdse rapportages van het waterproject en de oogoperaties en een eindverslag van het project computers voor gehandicapten. Dankzij de steun van de Stichting Bisschop Bekkers konden worden aangeschaft: 2 laptops, 2 Printers, 3 computers, 2 Externe Harde schijven , 3 USB sticks, 1 Notebook. Dit project werd hiermee succesvol afgesloten.

Steun aan Hidup Baru is een belangrijk speerpunt van de stichting Harapan.  Men is volop bezig met de uitbreiding van het centrum, daarvoor is nog veel nodig o.a  33 bedden met matrassen, zonnepanelen, een professionele wasmachine. Ook dient de speelplaats te worden overkapt omdat de kinderen tijdens de regenperiode niet naar buiten kunnen en de omheining van het terrein moet dringend worden vernieuwd. Harapan zal hiervoor de komende periode een aantal fondsen benaderen en gerichte acties voeren.

Nieuws
BEST INFORMATIEF Dinsdag 19 juni 2018

Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens kermis in Best Van vrijdag 29 juni tot en met dinsdag 3 juli wordt de kermis gehouden in het centrum van Best. We treffen daarom een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen. Hieronder leest u een aantal maatregelen. Kijk voor het gehele overzicht op www.gemeentebest.nl/kermis. Maandag 25 juni vanaf 18.00 …

Nieuws
Paviljoen Joe Mann en theatergroep BLUV heropenen het Joe Mann natuurtheater

Het is zonde dat openluchttheater Joe Mann in Best nog maar zo weinig gebruikt wordt. Dat vond eigenaar Jan Roche zelf, maar ook spelers en productieteam van de Brabantse Theatergroep BLUV waren het daarmee eens. Daarom besloten zij de handen ineen te slaan en samen aan een doorstart van het …

Nieuws
Er is weer van alles te doen bij Buutvrij in Best

Vrijdag 15 juni 14.30 uur :  Groene vingers : We gaan een Terrarium maken. In een glazen pot maken we ons eigen tuintje. Deelname is € 5,00 Zaterdag 16 juni 10.30 uur : Peuterdans !! Een half uurtje peuterdans ( per groep ). Lekker dansen op de muziek of gewoon de juf nadoen. Alles mag…… …