Zang- en Theatergroep KLIK met Residentie Op-Stand

Nieuws

Optredens in Best en Nistelrode

Voor de schermen van Zang- en Theatergroep KLIK is het even stil geweest. Maar daarachter des te minder! Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet voor de gloednieuwe, spetterende show “Residentie Op-Stand”. Dit spektakel is te zien op vrijdag 6 en zaterdag 7 april in ’t Tejaterke in Best en zaterdag 21 april, met een matinee en een avondvoorstelling, in Nesterlé in Nistelrode.

Deze gemoedelijke theaters zijn de perfecte setting voor de theatershow “Residentie Op-Stand”. Een verhaal over mensen van verschillende pluimage. Op hun oude dag wonen ze in een verzorgingstehuis waar ze allerminst tevreden zijn over de bedrijfsvoering van de directeur en zijn dochter.

Dit alles leidt tot een ware opstand onder de bewoners van het huis: de ouderen van deze tijd laten niet met zich sollen!

 

Geniet van een heerlijk avondje uit!

Even de zinnen verzetten tijdens een spetterende zang- en theatervoorstelling waarbij uw lachspieren flink getraind worden? Aarzel dan niet en bestel de kaarten. De entree is € 15,00 per kaart, te bestellen bij: klikopstand@gmail.com of 06-53282255

Nieuws
STICHTING HARAPAN;

  Project computers voor Hidup Baru (West-Timor) afgesloten Op 21 januari vertrok Nico Eijkmans ,vrijwilliger Harapan Jaya Nederland, naar West-Timor. Hij begeleidt daar o.a. de uitbreiding van het rehabilitatiecentrum Hidup-Baru. Voor de stichting Harapan zal hij daar verder uitvoering geven aan drie, met financiële steun van fondsen, in 2017 in …

Nieuws
21 maart 2018 – Wereld Downsyndroomdag met als thema: Tovenarij!

Stichting KomUP, opgericht door Louise Arts (voorzitter), met als speciale gast ambassadeurtje Sanne, organiseert enkele keren per jaar geweldige evenementen, waarbij mensen met het Syndroom van Down, samen met hun familieleden, eens goed in de watten worden gelegd. Dit jaar organiseren we op deze bijzondere datum het vierde evenement in …

Nieuws
In de hele maand maart IVN Best in Cultuurspoor

Van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart 2018 wordt de 83ste Boekenweek gehouden. Dit jaar is het thema “Natuur” met als motto “en toch is alles wat we doen natuur”. Cultuurspoor stelt IVN Best graag in de gelegenheid dit thema gestalte te geven in de bibliotheek. IVN Best gaat daar …