SBS6 Kerstparade op 10 december in Eindhoven

Nieuws

Op zondag 10 december 2017 van 18.30 tot 20.00 uur trekt de SBS6 Kerstparade door de binnenstad van Eindhoven. De parade bestaat uit meerdere praalwagens in kerstsfeer die ieder een eigen verhaal vertellen. Op een van de wagens rijden bekende SBS6 sterren mee.

Om 18.30 uur start de parade op de Vestdijk. Vervolgens loopt de route linksaf het 18 Septemberplein op. Via de Keizersgracht, de Wal, het Stadhuisplein en de Oude Stadsgracht keert de parade om 20.00 uur terug op de Vestdijk.

In de middag en avond van 10 december is het centrum van Eindhoven hierdoor minder goed bereikbaar. Om drukte in het centrum te vermijden raden wij bezoekers aan om met het openbaar vervoer te komen.

Voorafgaand aan de parade vindt de kerstmarkt op het Wilhelminaplein plaats.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer vindt de SBS6 Kerstparade plaats?
De kerstparade is te bekijken op 10 december 2017 van 18.30 tot 20.00 uur.

Waar loopt de route?
Om 18.30 uur start de parade op de Vestdijk. Vervolgens loopt de route linksaf het 18 Septemberplein op. Via de Keizersgracht, de Wal, het Stadhuisplein en de Oude Stadsgracht keert de parade om 20.00 uur terug op de Vestdijk.

Hoe lang is de route?
De route van de kerstparade is ca. 2 km lang.

Is er langs de route een plek gereserveerd voor mindervaliden?
Hier wordt hard aan gewerkt, deze wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Hoe kom ik naar de kerstparade met de bus?
Vanuit station Eindhoven loop je zo de route van de kerstparade in. Het station verlaat je aan de stadzijde en de route volgt aan de rechterkant.

Voordelig met de trein naar Eindhoven.
De trein brengt je naar hartje binnenstad. De route van de kersparade ligt direct buiten het Centraal Station. De Spoordeelwinkel biedt een dagje uit naar Eindhoven.

Voor slechts € 18 ontvang je:

  • Een NS-Dagretour vanaf elk station in Nederland naar Eindhoven
  • Een voucher voor koffie en lekkers bij Coffeelab UC Eindhoven

Te koop vanaf 1 december 2017 t/m 7 januari 2018.

Plan je reis vooraf met de NS Reisplanner. In het weekend is er regelmatig werk aan het spoor dat van invloed kan zijn op je treinreis. Vanaf 10 dagen voor vertrek is de NS Reisplanner bijgewerkt en zie je precies wat dit mogelijk voor jouw reis betekent. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie.

Waar kan ik mijn fiets stallen?

Er zijn twee bewaakte fietsenstallingen:

  • 18 Septemberplein
  • Heuvel, Ten Hagestraat

Waar kan ik mijn auto parkeren?
Delen van de binnenstad zijn tijdens de parade afgesloten voor verkeer. Dit heeft mogelijk consequenties voor de bereikbaarheid. De betreffende wegen worden vanaf 18.30 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Op kritieke punten worden verkeersregelaars ingezet. Vanaf 20.00 uur worden de wegen weer opengesteld.

Om verzekerd te zijn van een parkeerplek tijdens de parade kun je vooraf een parkeerticket reserveren via de websites van Q-Park en P1 Parking.

Kan ik merchandise verkopen langs de route van de kersparade?
Dit is niet toegestaan.

Is het toegestaan om muziek te maken langs de route van de kerstparade?
Nee, dit is niet toegestaan.

(info: uit in Eindhoven)

Beste zoetwaterpaviljoen 2018
Nieuws
Inwonersbesteo en BestBijzonder een avondje uit bij Beachclub Sunrise

Donderdag 12 juli hadden Inwonersbesteo en BestBijzonder een date bij Beachclub Sunrise in Best. Het was heerlijk weer en we hadden super veel zin om eens bij te kletsen voordat we beiden op vakantie gaan. Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door Kim en naar ons tafeltje begeleid, natuurlijk buiten …

Nieuws
Theatergroep Bluv speelt Hamlet in augustus en september

BLUV repeteert momenteel voor de voorstelling ‘Hamlet – prins van Denemarken’, met natuurlijk Harold Schraven als regisseur en muzikaal leider. Het stuk zal in augustus en september 2018 worden opgevoerd! Hamlet  De vader van Hamlet, de koning van Denemarken, is vermoord. De geest van Hamlet’s vader spookt ‘s nachts rond het …

Nieuws
Tijdens de zomervakantie is er in BestZOO van alles te beleven!

Wil jij weten of je talent hebt om dierenverzorger te worden? Om met dieren te kunnen werken is het belangrijk om goed te kunnen kijken, horen, ruiken, voelen en proeven. Ga op zoek naar de genummerde opdrachten in het park en je komt er achter of jij een goede dierenverzorger …