Sneldichter Emiel helpt de Sint Bij CultuurSpoor Best

Nieuws

Op vrijdagavond 24 november van 17.00 tot 20.00 uur is in CultuurSpoor Best een sneldichter present. De ervaren sneldichter Emiel Bootsma, oud-raadslid in Best, is die avond aanwezig om de Sint te helpen met het maken van gedichten.

Emiel Bootsma

Emiel Bootsma is inmiddels dichter van beroep en woonachtig in Den Bosch. Hij is daar tevens stadsgids. April 2016 presenteerde hij in april zijn debuutbundel ‘Vijftig’: vijftig gedichten over allerlei onderwerpen.

Deelname gratis

Je kunt tussen 17.00 en 20.00 uur gewoon binnenlopen bij CultuurSpoor Best. De sneldichter zit achter zijn laptop en gaat direct met je info aan de slag. Vooraf aanmelden is niet nodig; het kan  zijn dat je even moet wachten, maar iedere rijmSint wordt zeker geholpen.

Nieuws
STICHTING HARAPAN;

  Project computers voor Hidup Baru (West-Timor) afgesloten Op 21 januari vertrok Nico Eijkmans ,vrijwilliger Harapan Jaya Nederland, naar West-Timor. Hij begeleidt daar o.a. de uitbreiding van het rehabilitatiecentrum Hidup-Baru. Voor de stichting Harapan zal hij daar verder uitvoering geven aan drie, met financiële steun van fondsen, in 2017 in …

Nieuws
21 maart 2018 – Wereld Downsyndroomdag met als thema: Tovenarij!

Stichting KomUP, opgericht door Louise Arts (voorzitter), met als speciale gast ambassadeurtje Sanne, organiseert enkele keren per jaar geweldige evenementen, waarbij mensen met het Syndroom van Down, samen met hun familieleden, eens goed in de watten worden gelegd. Dit jaar organiseren we op deze bijzondere datum het vierde evenement in …

Nieuws
Zang- en Theatergroep KLIK met Residentie Op-Stand

Optredens in Best en Nistelrode Voor de schermen van Zang- en Theatergroep KLIK is het even stil geweest. Maar daarachter des te minder! Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet voor de gloednieuwe, spetterende show “Residentie Op-Stand”. Dit spektakel is te zien op vrijdag 6 en …